Referenties

Project 'Stoomstadje Simpelveld'
Vanaf september 2011 zal Laarakkers Communicatie gedurende 1 jaar - 1 dag per week voor opdrachtgever VVV Zuid-Limburg het toeristisch project 'Stoomstadje Simpelveld' gaan uitvoeren.

Samenwerkingsverband Luxe Groepsaccommodaties Limburg
Begin juli 2011 is de 1e bijeenkomst geweest van een aantal ondernemers van luxe groepsaccommodaties in Limburg. Inmiddels zitten 6 ondernemers aan tafel om gezamelijk promotiemiddelen te ontwikkelen. Laarakkers Communicatie begeleidt dit samenwerkingsverband.

Communicatieplan Sardinie-specialist
In mei 2011 heeft Laarakkers Comminicatie een communicatieplan geschreven voor de nieuwe Sardinië-specialist 'Eva Sardinia'.
Ook bij de uitvoering van dit plan is Laarakkers Communicatie betrokken. www.eva-sardinia.com

Kruistocht op Wandelschoenen
De teksten voor de themaroute 'Kruistocht op Wandelschoenen', die eind april 2011 gepresenteerd is door VVV Zuid-Limburg, zijn geredigeerd door Laarakkers Communicatie. www.vvvzuidlimburg.nl

Nieuwe editie "Uit en Thuis in Leudal"
Ook in 2011 is de acquisitie voor de nieuwe editie van de brochure "Uit en Thuis in Leudal" 2011/2012 verzorgd door Laarakkers Communicatie. Dit is een gezamelijke uitgave van het Ondernemersplatform Leudal (OPL) en de Stichting Natuurlijk Leudal (SNL) met ondersteuning van de gemeente Leudal. De brochure is gekoppeld aan de website
www.uitenthuisinleudal.nl en NIEUW: er volgt ook informatie op informatiezuilen (touchscreens) in de gemeente Leudal.

Persberichten voor Vershuys.com
Laarakkers Communicatie schrijft vanaf eind 2010 de persberichten voor de thuisboodschappendienst Vershuys.com.
www.vershuys.com

Acquisitie voor toeristische beurs NTFM, 'Niederheinisiche Tourismus & Freizeit Messe' te Rheinberg (D).
Laarakkers Communicatie verzorgde de acquisitie voor Nederlandse deelnemers aan deze beurs, die op 5 en 6 februari 2011 plaatsvond. www.ntfm.de

Nieuwe Themaroute gemeente Voerendaal
Op 17 oktober 2010 is de nieuwe Themawandelroute door de kern Kunrade gepresenteerd. Dit is een brochure in een serie van vier, uitgegeven door VVV Zuid-Limburg. Laarakkers Communicatie heeft de teksten voor deze uitgave geredigeerd. Voor de videofilm van de presentatie, klik hier: http://bizznet.tv/voerendaal/?video=6

Website over aspergetoerisme in Limburg
In april 2010 is de nieuwe website
www.aspergetoerisme.nl gelanceerd. Hiervoor verzorgde Laarakkers Communicatie de acquisitie voor de participaties met aspergesarrangementen en aspergesevenementen.

Nieuwe editie "Uit en Thuis in Leudal"
Ook in 2010 is de acquisitie voor de nieuwe editie van de brochure "Uit en Thuis in Leudal" 2010/2011 verzorgd door Laarakkers Communicatie. Dit is een gezamelijke uitgave van het Ondernemersplatform Leudal (OPL) en de Stichting Natuurlijk Leudal (SNL) met ondersteuning van de gemeente Leudal. De brochure is gekoppeld aan de website www.uitenthuisinleudal.nl.

Jubileumboek '125 jaar VVV Zuid-Limburg'
Laarakkers Communicatie heeft de teksten geschreven voor en de productie begeleid van het Jubileumboek '125 jaar VVV Zuid-Limburg', dat begin 2010 is gepresenteerd.
www.vvvzuidlimburg.nl

Vershuys.com
Voor Vershuys.nl, dé versleverancier van Limburg en Brabant, heeft Laarakkers Communicatie in de 2e helft van 2009 de teksten geschreven voor de website, zowel van producenten van groenten en fruit, alsook van verspunten, de boerderijwinkels en streekproductenleveranciers.

www.vershuys.com

Kartuizer Expositie in Roermond
Van maart t/m juni 2009 vond er een bijzondere expositie in Roermond plaats: "Het Geheim van de Stilte", over het leven van de Roermondse Kartuizers in het enige overgebleven kartuizerklooster van Nederland, de Caroluskapel en aanpandende ruimten. Laarakkers Communicatie heeft hiervoor de uitvoering van het communicatieplan verzorgd.

www.kartuizers.nl

"Uit en Thuis in Leudal"
De acquisitie voor de editie 2009/2010 van de brochure "Uit en Thuis in Leudal" - een uitgave van het Ondernemersplatform Leudal (OPL) en de Stichting Natuurlijk Leudal (SNL) met ondersteuning van de gemeente Leudal - werd verzorgd door Laarakkers Communicatie. De brochure is gekoppeld aan de website
  www.uitenthuisinleudal.nl.

Fietsen in Limburg
Voor dit Interregproject - grensoverschrijdend voor Belgisch- en Nederlands Limburg (met Europese subsidie) heeft Laarakkers Communicatie in 2007 de website opgezet (menu, teksten, foto’s, links etc) en een start gemaakt met de uitvoering van het promotieplan.  In 2008 zijn afrondende werkzaamheden verricht, met name op promotiegebied. Tevens is de eindrapportage voor dit Interreg 3A-project opgesteld tbv de definitieve subsidietoekenning, die eind september 2008 is toegezegd.

Samenwerkende VVV‘s Limburg
De digitale business-to-business nieuwsbrieven "SVL-Nieuwsflits" werden in 2007 t/m 2009 door Laarakkers Communicatie opgesteld.
www.vvvlimburg.nl


Karakteristiek Logeren in Limburg (activiteit Samenwerkende VVV’s Limburg)
Unieke logiesaccommodaties worden gecombineerd met bijzondere ontmoetingen in de creatieve, culinaire, avontuurlijke en muzikale sfeer. Voor dit project heeft Laarakkers Communicatie in 2007 promotieactiviteiten uitgevoerd.

Cityguide en Citymap Roermond
In het kader van de citybranding van Roermond zijn medio 2007 een Cityguide en een Citymap vervaardigd, zowel voor de toeristische als voor de zakelijke bezoekers. Laarakkers Communicatie was zowel betrokken bij het meedenken over het concept en de inhoud, alsook bij de productie van beide drukwerken, in opdracht van het bureau MGB te Roermond.

ontact
Laarakkers Communicatie
Marianne Laarakkers
Bosscher-ven 41
6085 DM HORN

Gsm 06 - 54 68 21 01
Tel. 0475 - 58 21 84

marianne@laarakkers.com